Zendingsreizen

Zegen mensen met verdriet en bid voor de zieken

Zaterdag is het zover. Dan vertrekken we naar Oekraïne. We zijn enorm gezegend. Harro kreeg vier laptops van verschillende mensen mee. Voor een goede communicatie heb je goed materiaal nodig. Zelf kreeg ik afgelopen week een zegen mee vanuit mijn gemeente. Eén van de oudsten vertelde mij dat ik zou bidden voor genezing. Het teken daarvoor is niet zo moeilijk te verzinnen: dan moeten er dus wel zieken op onze weg komen. We gaan het zien.

Afgelopen week kwamen er giften binnen om voedselpakketten in Oekraïne te kopen. We zien uit naar de troost en hoop die dat gaat geven! Peter Gabor stuurde ons afgelopen week een bericht dat de oorlog in het oosten van het land wel degelijk sporen in het hele land nalaat. Oekraïne is een land in crisis. We zijn dankbaar dat die nood niet onzichtbaar is gebleven en dat veel mensen giften deden. We zullen veel gezinnen kunnen bemoedigen. Daarvan later verslag!

Kinderen lachen, maar dat betekent niet dat alles goed gaat…

Gebed en Evangelie zijn de speerpunten van zendingswerk. Door gebed kregen we het op ons hart om jongeren te bereiken met het Evangelie door middel van straatacties. Ook hopen we te mensen thuis op te zoeken voor gebed en bemoediging. We hoeven geen ‘zieltjes-te-winnen’ maar we willen mensen graag laten weten dat er een God is die relatie met ons wil!. 

Niet alleen een voedselpakket, maar ook een zegenbede voor elk gezin

Je kunt nog meedoen met de voedselpakkettenactie. Sponsor een voedselpakket voor € 10,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ONZE NIEUWE SITE:

WWW.HANDS-TO-HELP.NL