Zendingsreizen

FAQ’s

Wat doet Zendingsreizen.nl?
Zendingsreizen.nl verzamelt alle aanbieders van reizen met een missie. Zij werkt aan verbetering van de presentatie van reizen met een missie. Zo willen wij je een goed beeld geven van de reisopties in Nederland en België.

Wie zit er achter zendingsreizen.nl?

De aanbieders van reizen hebben als kenmerk dat hun reizen gericht zijn op verkondiging en hulp vanuit een christelijke visie.  De reizen hebben een missionair doel.

Heeft zendingsreizen een keurmerk?
Zendingsreizen.nl bestaat als stichting sinds december 2006. Zendingsreizen is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder dossiernr. 02096245. Zij ontving in januari 2008 het ANBI kenmerk van de belastingdienst. Zendingsreizen.nl functioneert volgens de wettelijk vastgestelde regels voor verantwoord bestuur en financieel beheer voor ANBI-erkende stichtingen: De werkwijze van de stichting is transparant.

Hoe meld ik reizen aan?
Voor het aanmelden van reizen neem je contact met ons op.

Wat wil zendingsreizen.nl op lange termijn?
Zendingsreizen.nl wil christenen helpen om het Woord in de Wereld te brengen. Het Woord is het Evangelie van Jezus Christus. Zendingsreizen.nl is het voertuig voor gelovigen om het doel te bereiken.

Waar vind ik meer informatie over zendingsreizen.nl?
Meer informatie staat op de website: www.zendingsreizen.nl
Specifieke vragen richten aan:info@zendingsreizen.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Is Zendingsreizen.nl kerkelijk?
Ja, de bestuursleden van zendingsreizen zijn allen actief lid van een kerk. Zendingsreizen.nl is als organisatie niet gebonden aan een specifieke kerkelijke richting. De interkerkelijke aanpak maakt deelname in de dienstverlening van zendingsreizen.nl bereikbaar voor alle publiek. Zendingsreizen is verbonden aan de specifiek christelijke identiteit en erkent de Bijbel als het vast fundament van ons bestaan en uitgangspunt van beleidsvoering.

Hoe kan ik als sponsor bijdragen aan het werk?
Sponsors kunnen zich aanmelden via het contactformulier. Ook werken wij graag mee aan linkwisseling. Hierover kunt u ons benaderen via het contactformulier

Waar gebruikt zendingsreizen de giften voor?
Zendingsreizen.nl brengt reizen met een missie onder de aandacht en gebruikt beschikbare middelen om hierover te publiceren. Het doel van is een gedragsverandering te weeg te brengen van passieve naar actieve vakantiebestedingen waarbij niet in eerste plaats het ontvangen, maar het geven centraal staat. Gaan om te geven is goed voor de reiziger en ook ontvanger van Goed nieuws, goede hulp, een goede boodschap.

Zijn giften aan zendingsreizen.nl belasting aftrekbaar?
Ja, giften zijn belasting aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Sinds januari 2008 ontving zendingsreizen.nl van de belastingdienst de ANBI status. De ANBI status houdt in dat de stichting een Algemeen nut beogende instelling is. De stichting kan te maken investeringen niet opvoeren en kan dus zelf geen belasting terugvorderen over gemaakte uitgaven.

Hoe kan ik geld overmaken naar Zendingsreizen?
Giften aan zendingsreizen kunt u storten op:

IBAN: NL16 INGB 0002864530
t.n.v. stichting zendingsreizen.nl
o.v.v. sponsorbijdrage met organisatienaam of bedrijfsnaam

N.B.: In verband met belastingaftrek iedere overmaking starten met woord ‘gift’

Telefonisch bereikbaar?
Ja, via nummer 06-54625085 is zendingsreizen.nl bereikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ONZE NIEUWE SITE:

WWW.HANDS-TO-HELP.NL